image1 (8)

29/10 KURSSTART PRENET VIKTMINSKNINGSKURS

VILL DU GÅ NER I VIKT?
Är det dags för ett starkare, sundare och lättare liv? Kom på info möte måndagen den 22/10 kl. 18:00 - boka här!
Boka kurs, scrolla längre ner.

I vår viktminskningskurs ingår följande:

  • 5 veckors coaching & personlig rådgivning
  • 5 st Inbody Scanning (kroppsmätning) 
  • 5 ggr gruppmöte måndagar kl. 18:00 (start 29/10)
  • Måltidsersättning PRENET tillkommer 

Boka senast 22/10 och få ett startkit träning, värde för 1.495 kr:
  • 1 st PT timme
  • 1 st personligt styrketräningsprogram
  • 1 månads fri träning hos F.A.M.E FITNESS

KURS PRIS: 995 kr 
Antal platser: max 8 st deltagare / kurs
Kursansvarig: Silvia Nilsson Cickovska (Hälsoinformatör, viktcoach med KBT-inriktning & träningskonsult)

Måltidsersättning av högsta kvalitet
I en stressig vardag där gamla vanor lätt kan styra är måltidsersättning ett effektivt sätt att reducera det totala kaloriintaget under en dag. Genom att byta ut en till två måltider per dag, samtidigt som du ökar dina motionsvanor, kan du snabbt se positiva resultat kring midjan. Grunden till en effektiv viktminskning handlar nämligen om att balansera kaloriintaget i förhållande till din totala ämnesomsättning.

När man går på en lågkaloridiet minskar det totala intaget av viktiga näringsämnen, vilket är viktigt att ersätta på ett annat sätt. Måltidsersättning är ett effektivt verktyg för att säkerställa att inga viktiga näringsämnen saknas. Prenet måltidsersättning är pulvershakes av högsta kvalitet, framtagna av experter. Grundprincipen är att man byter ut en eller flera av dagens ordinarie måltider mot en måltidsersättning.

Fördelar med Prenets måltidsersättning
Pulvret är baserat på mjölkprotein vilket ger både godare smak och bättre mättnadskänsla.
Vitaminer och mineraler är tillsatta enligt Livsmedelsverkets rekommendationer.
Måltidsprogrammet är ingen extrem diet. Du äter vanlig mat minst en gång om dagen.
1 portion Prenet BAS innehåller ca 20 g högvärdigt mjölkprotein, långsamma kolhydrater och även olika fettsorter. Detta bidrar till en behaglig mättnadskänsla. Innehållet i måltidsersättningar regleras noga, via livsmedelsverkets föreskrifter för energibegränsad kost SLFVS 1997:30 och EG nr 953/2009.

Den som provat vet att det är mycket svårt att laga tre kalorireducerade måltider om dagen, som både ger mättnad och tillför kroppen tillräcklig mängd näringsämnen, mineraler och vitaminer. Prenetprogrammet går ut på att långsiktigt hjälpa dig att ändra mat- och motionsvanor. Måltidsersättningarna är trygga hjälpmedel som kan jämföras med kryckor vid ett benbrott. En av dagens tre måltider lagar du själv. Successivt lär du dig vad olika livsmedel består av. När du känner dig trygg, går du över till att äta enbart "vanlig mat".

Stöd från personlig rådgivare
Viktminskning handlar inte bara om att äta mindre och motionera mer som vissa lite hurtfriskt påstår! Man behöver få professionella motions- och livsstilsråd som passar in i vardagslivet. Detta hjälper vår hälsoinformatör och viktcoach Silvia Nilsson Cickovska dig med.

Vi ger dig verktygen som hjälper dig att minska vikten och öka din inre styrka. Hos oss lär du dig t ex att skilja på hunger och sug, att träna upp förmågan att motstå sug och inte okynnesäta. Du lär dig njuta medvetet av maten. Det blir plötsligt väldigt mycket enklare när man kopplar in medvetenhet när man äter. Som när man provsmakar vin eller choklad. Man luktar, smakar, iakttar medvetet och känner på konsistensen – man njuter och behöver bara små mängder för att känna sig nöjd.

Din coach vägleder och med hjälp av programmets många väl beprövade motions- och livsstilsråd går viktminskningen lättare än du trott. Du kommer att förstå hur känslor, tankar och (o)-vanor hänger ihop. Du får övningsuppgifter att träna på inför besöken hos din coach. En uppgift är kanske att sitta ner medan du äter. En annan att dricka osötad dryck. En tredje att tända ett ljus på matbordet och njuta medvetet av varje tugga. Små konsekventa förändringar i vardagen kan förändra mycket mer än du någonsin trott!
Läs även mer info på www.prenet.se (källa)

BOKA 5 VECKORS VIKTMINSKNINGSKURS PRENET

Anmälan är bindande! Bokningsbekräftelse/faktura kommer inom 24 timmar till din mail. Har du inte fått bekräftelse, kontakta oss på info@famefitness.se och kika även i din skräppostadress. Var noga med att ange rätt e-mail adress och invänta bekräftelse.