NÅGRA JUSTERINGAR INFÖR INVIGNINGEN DEN 5/10

Vi har längtat länge efter denna dag och vi har jobbat dygnet runt för att få allt klart. Vissa saker är svåra att styra över, ex transporter. Bygget är försenat och vi saknar den stora salen som ska byggas till ute på gården. Detta kommer inte att drabba den övriga delen och det kommer att bli riktigt fint på vår nya anläggning.

Byggarna har även stött på problem med vattenrören till omklädningsrummen så vi vill gärna uppmärksamma er om att de första dagarna går det inte att använda duscharna. De kommer att bli klara så snart så möjligt och alla jobbar på högtryck. Det finns möjlighet att låna nyckel till vår gamla anläggning och duscha där istället.

Pga av denna försening måste vi ändra lite på morgondagens schema för gruppträning. Schemat inför morgondagen kommer ut under kvällen.

Jag hoppas och önskar på alla förståelse för denna förseningen. Alla jobbar på högtryck under stor press och vi har gjort allt som står i vår makt att hinna färdigt i tid. Trots 4-5 månaders planerar så kunde inte transporterna hålla tidsplanen och vi ber om ursäkt för detta och hoppas att ni ändå kommer att få en häftig invigningsdag på nya F.A.M.E Fitness Center imorgon lördagen den 5 oktober 2013! 

Ännu en gång... tack för er förståelse och saknas det en list i något hörn så tänker jag istället....att det finns mycket mer att bekymra sig om här i världen! För att skoja till det lite och lätta lite på trycket så säger jag så här:


-"Vi levererar säker och effektiv träning och inte lister och spik! ;)


Vi ses imorgon! Dörren öppnas kl. 09:00 och stänger 17:00 för öppet hus gäster. Samma tider på söndag. För medlemmar 05:00 - 24:00 året om varje dag!

VARMT VÄLKOMMEN!

Mvh Silvia Nilsson Cickovska
VD, F.A.M.E Fitness Center

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter