30 maj | TABATA- & GRILLKVÄLL FÖR HELA FAMILJEN!

F.A.M.E TABATA FIRAR 1 ÅR!
Vår mest populära klass F.A.M.E TABATA fyller 1 år och det ska firas! Enda sedan första klassen har den varit fullbokad varje vecka i ett helt år!

TABATA- & GRILLKVÄLL
Fredagen den 30 maj kl. 17:30 erbjuder vi TABATA- & GRILLKVÄLL för hela FAMILJEN! Ta med dina barn och respektive för en härlig kväll på F.A.M.E Fitness. Vi hoppas självklart på att vädret är med oss! Våra TABATA instruktörer är riktigt laddade att köra ett tufft och utmanande TABATA pass tillsammans!

BOKA DIN GRILLTALLRIK
Inom kort öppnas länken till att boka din och din familjs grilltallrik. Bjud gärna med dina vänner för en trevlig kväll tillsammans! Alla är välkomna! Medlemmar, icke medlemmar tillsammans med sina familjer och barn!

Håll utkik på när länken öppnas till förhandsbokning av grillbrickorna.

VARMT VÄLKOMMEN!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter