VINTERNS GRUPPTRÄNING PÅ F.A.M.E FITNESS

Jul och ledighet börjar närma sig med stormsteg. Många glömmer bort sina träningsrutiner, men vi på F.A.M.E FITNESS försöker alltid att ge Dig, som kund, inspiration och motivation till att fortsätta mot dina mål och erbjuda ett bra utbud av gruppträningsklasser, spinning drop-in, gym- & kondition nästan dygnet runt! Inga ursäkter alltså ;)?

Måndagen den 7 december startar vinterschemat för gruppträningen. Bokningen öppnar redan måndagen den 23/11. Nytt på schemat finner du spinning pass med instruktör. Vid behov och efterfrågan kommer extra insatta spinning pass att göras. Vi ser även två favoriter i repris F.A.M.E Step it up! samt F.A.M.E Core & Flex (30 samt 45 min pass). Vi har även utökat med ytterligare 1 TABATA pass på onsdag kvällar.

​Klicka här för utskrift av schemat. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln