IMG_0647

STARTA DITT NYA TRÄNINGSÅR MED ATT BOKA ETT WELLNESS PAKET FRÅN F.A.M.E FITNESS

ÅRETS NYHETER PÅ F.A.M.E FITNESS!
Starta Ditt nya träningsår med våra Wellness paket. Mixa & matcha ditt personliga hälsopaket utefter dina behov, möjligheter och mål. Vi vill att Du ska komma igång med din träning på rätt sätt. Boka gärna en tid hos våra medlemsrådgivare som hjälper dig att mixa & matcha ditt träningskort så det blir rätt från början. Kontakta våra medlemsrådgivare på tfn: 0410 - 192 00 eller via mail info@famefitness.se Här nedan har vi några wellness paket som vi rekommenderar för dig som behöver lite hjälp på traven att komma igång med din träning. 

Läs mer om våra WELLNESS PAKET på www.famefitness.se 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln