PRESSMEDDELANDE: CORONA VIRUS

VIKTIGT MEDDELANDE TILL SAMTLIGA KUNDER

Ledningen hos F.A.M.E FITNESS har idag tagit ett beslut efter myndigheternas rekommendationer, att ställa in samtliga LIVE klasser i 2 veckor till en början. Vi följer nyheterna nogrannt och vi är mycket måna om både vår personal och medlemmar smittorisk.

Gymmet och virtuella klasser är öppet som vanligt, men samtliga live klasser ställs in från och med idag torsdag 12 mars med tanke på att smittorisken är hög vid live klasser där svetten är ofrånkomlig på både utrustning och kroppar. Vi rekommenderar strikt att du som medlem som vill komma och träna i gymmet är väldigt noggrann med din hygien. Spraya gärna både före och efter de redskap du använder. Är du minsta lilla osäker på att bli smittad, rekommenderar vi dig att inte besöka gymmet under denna perioden. Vi anser sunt förnuft är tillräcklig rekommendation.

Vi får frågor om gymmet har ökat städet och svaret är att vi redan städar noggrannt varje dag - precis som alltid sedan 9 år tillbaka! Du kan känna dig fullständigt trygg med att vi har den högsta hygienen på vårt gym. Dock kan vi inte i denna stund ta ansvar för att om en medlem kommer med smitta (som den kanske inte själv känner till), därför rekommenderar vi dig att själv ta ställning till om du ska besöka gymmet och följa myndigheternas rekommendationer. 

Receptionen kan bli begränsad bemannat men kundtjänst tfn: 0410-192 00 samt mail och messenger är öppet som tidigare och ni når oss enkelt som tidigare. För snabbmeddelande, använd gärna chatten i vår app.

Tveka inte att höra av dig till oss om du undrar något! Vi kommer att hålla våra medlemmar informerade om när vi startar våra live - klasser igen.

Tack för din förståelse!

Silvia Nilsson Cickovska 
VD F.A.M.E Fitness Quality Club

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln