TWIIK NEWS!

Som många känner redan till, är F.A.M.E Fitness Quality Club ständigt under utveckling!
Nästa lansering i april är vår nya online kanal i Twiik appen med våra 28 Day´s BootCamp.se , träningspass och kostscheman. Självklart kommer vi att ha lanseringserbjudande speciellt just för dig som är F.A.M.E-medlem. För dig som ofta är på språng, tränar på flera olika gym eller föredrar hemmaträning nu i Corona-tiderna, är detta ett ypperligt tillfälle att signa dig för ett abonnemang för endast 49 kr/mån till de 100 första som tecknar abonnemang (ord.pris: 99 kr/mån) Rabatt koden kommer inom kort! Vi lanserar produkter i mitten av april. Önskar du förtrur till koden? Maila oss på info@famefitness.se och skriv i ämnesrutan "Förtur till rabattkoden"

Detta ingår:
- Välj själv stardatum
- Fri tillgång till alla pass och program i kanalen
- Träningspass tillgängliga för både gymmet och för hemmaträning
- Minst 3 st nya program uppdateras varje månad
- Full coaching via chatten 
- Utmaningar med vinster
- Ingå i vår community och få tips och stöd från våra andra medlemmar och våra övriga kunder i Sverige (sluten grupp)
- Kostrekommendationer ingår
- 28 Day´s BootCamp Basic / Online / Exclusive-kurserna tillkommer
- 5 stjärnigt omdöme på Trustpilot!
- Garanterat resultat! 

Din Coach i appen är vår grundare till F.A.M.E Fitness Quality Club, Lic. Träningskonsult / Dipl. Häslo Coach & hälsoinformatiör / 9 licenser inom träning / kand.YH examen KBT / med 38 års erfarenhet inom träning och som tränare 31 års erfarenhet inom branschen. Silvia Nilsson Cickovska kan träning och vet precis exakt vad som krävs att coacha kunden till rätt motivation och ge den inspiration som krävs för att lyckas!

Det är inte bara träningen som ska igång...det är så mycket mer runt omkring som måste matcha och fixas för ett lyckat resultat! Silvia har verktygen och konsten till att hjälpa klienten "på rätt sätt"! Vårt budskap är -"Body & Brain in balance"!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln