VI GER TILLBAKA TILL ER PRIVATPERSONER, SOM EN BONUS! 

Vi är så otroligt tacksamma för allt stöd vi har fått ifrån våra medlemmar och även nya i rådande Corona tider, ett varmt tack till er alla och till en lyckad kampanj "DUBBELT UPP"! Kampanjen blev mycket uppskattad av många men framför allt av kunder som har blivit ofrivilligt permitterade och uppsagda från sina jobb och såg en möjlighet till att passa på och köpa ett årskort och fick 2 år för ekonomin kommer inte vara den bästa för många en lång tid framöver. 

VI MÅSTE STÖTTA VARANDRA FÖRETAG V/S PRIVATPERSONER
Det är ju inte bara privatpersonerna som ska stötta företagen, anser vi. Vi företag som dessutom bedriver verksamhet inom hälsa, måste också bidra och se över möjligheterna till att hjälpa våra medmänniskor till att bibehålla och förbättra hälsan genom att hålla igång, vår så otroligt viktig verksamhem för hela samhället. Så därför startade vi kampanjen "DUBBELT UPP", dvs att du får dubbelt av det träningskort du köper och du kan behålla båda korten själv eller dela med någon annan. Dock ska du inte träna eller besöka klubben vid minsta förkylningssymtom för allas skull.

Så med denna framgångsrika kampanj förlänger vi nu "DUBBELT UPP" till den 13/4 och därmed blir vår PÅSK KAMPANJ för i år som startar redan nu.
Välj startdatum upp till 6 månader. Vid sjukdom kan vi frysa ditt kort vid uppvisande av läkarintyg. Kampanjen gäller samtliga kontantkort:

  • Månadskort (även ungdom fr. 13 år)
  • Kvartalskort
  • Halvårskort* (även ungdom fr. 13 år, 
  • Årskort*
* Välj mellan gym eller inkl. gruppträning. Kampanjen gäller vid köp av ord.pris och kan ej kombineras med eventuell annan kamanj eller rabattkod. Presentkort kan nyttjas som betalmedel för ditt träningskort.

Klicka hem ditt träningskort direkt i vår APP eller via webshopen - klicka här!

Ett tack är inte tillräckligt nog för att beskriva vår tacksamhet till er! Tillsammans ska vi klara denna svåra situation! Är det något vi kan hjälpa dig med som vill börja träna hos oss, eller har du fastnat med din träning och behöver komma igång igen? Tveka inte att höra av dig till oss! 

I hopp om att vårsolen och värmen dyker fram så vi alla kan få någon ny och fräsch inspiration att tänka på och gå vidare. Ta hand om dig, dina nära och kära. #staystrong

Silvia Nilsson Cickovska

Grundare & VD F.A.M.E Fitness Quality Club

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln