HAR DU BLIVIT ARBETSLÖS? DÅ TRÄNAR DU FÖR HALVA PRISET!

Har du blivit ofrivilligt arbetslös nu i Corona-tider men vill träna och förstår vikten utav allvaret med att bibehålla en sund och hälsosam livsstil? Eller känner du någon som behöver/vill börja träna men pga rådande situation och hamnat i en ofrivillig arbetslöshet?

TILLSAMMANS BLIR VI STARKARE!
...och har nu tagit fram i vårt nylanserade koncept ett mycket förmånligt gymkort för dig som är arbetslös och erbjuder 50% rabatt på valfritt träningskort med autogiro! Dessutom får du en 6 veckors träningsplan så att du kommer igång på rätt sätt! 

Kontakta oss på kundtjänst tfn: 0410 - 192 00 eller besök receptionen på bemannade tider eller maila oss på info@famefitness.se 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln