IMG_0647

VIKTIG INFORMATION! F.A.M.E FITNESS följer myndigheternas riktlinjer gällande Coronaviruset - ny uppdaterad information 17/11

Bästa medlem,

Ingen har missat de nya restriktionerna gällande bla gymbranschen. Detta tunga besked gör att vi måste ytterligare ställa om vår verksamhet och gör allt som står i vår makt för att vi ska klara detta, men tillsammans med er medlemmar och stöttning så ska det gå! 

Omedelbar verkan om 8 personer per tillfälle införes omgående! Samtliga live klasser ställs in till regeringen meddelar annat! Live Zoom STREAMING klasser införs med Magdalena Bibik & Silvia Nilsson Cickovska från mån 24/11 - se bokningsystemet och kod till STREAMING klassen (mer info kommer inom kort). Bokningsystem även till gymmet kommer upp i appen under veckan, så du ska boka din gymplats även när du ska träna i gymmet enligt myndigheternas rekommendationer.

F.A.M.E tar smittspridningen av Corona på fullt allvar och vi litar på landets experter och följer fortsatt myndigheternas rekommendationer. Vi följer noga de försiktighetsåtgärder som löpande rekommenderas och vi vill försäkra dig om att vi gör allt för att du ska känna dig trygg när du tränar hos oss!

UPPDATERAD INFO 17/11
Folkhälsomyndigheten har i dag tillsammans med Region Skånes smittskyddsläkare beslutat att kraftigt skärpa råden i Skåne. Läs mer - klicka här!
 
HUR AGERAR F.A.M.E?
Vi ställs åter igen inför nästa CV-19 situation och vi kommer göra allt vi kan för att du som kund ska kunna fortsätta träna och stärka ditt immunförsvar! Det är viktigt att du fortsätter att träna om du är frisk! 

Vårt gym är ÖPPET som vanligt, men kommer att vidta följande återgärder:
Det är en utmanande situation som vi alla befinner oss i och vi på F.A.M.E Fitness Quality club är övertygade om att det är fler som känner som oss – att träningen är en kraft som kan hjälpa oss att ta oss igenom detta tillsammans!

BOKA DIN TRÄNINGSTID I GYMMET
-Vi skapar trygghet för dig som tränar i gymmet alla tider som gymmet är öppet. Vi kommer att sätta upp bokningsbara tider i vår app där du bokar din tid för gymträning och då max 6 st får träna ute i gymmet samtidigt. Allt för att du som kund ska känna dig trygg när du tränar hos oss!

  • Varannnan konditionsmaskin i gymmet kommer vara avstängd tills vidare.
  • Ta hänsyn till varandra och träna på "varannan maskin"
  • Var noga med att torka av dina redskap/maskin både innan och efter när du har tränat. Använd gärna egen handduk som skydd när du du tränar i maskinerna.


VIRTUELL GRUPPTRÄNING
- Vi rekommenderar varmt att träna virtuella pass då du har din plats och din utrustning genom hela passet, samt vi kommer sänka antalet platser ner till 2 st i lilla salen och 2 st på live klasser

LIVE STREAMING KLASSER
- Vi har förberett oss för att live streama vissa klasser och det kommer att stå i appen information om hur du ska göra. Boka dig gärna i appen om du önskar vara med på våra LIVE STREAMING klasser. Vi kommer att erbjuda morgonpass och kvällspass. Du bokar din plats i appen och där finns koden till Zoom (plattformen vi använder oss av vid livestreamning. Zoom är gratis att ladda ner på din mobil/Ipad/dator.

F.A.M.E FITNESS ONLINE 
- Vi jobbar på högtryck med att programmera hemma träningspass till samtliga kunder samt gymprogram. Ladda ner Twiik.me appen och följ vår träningskanal F.A.M.E FITNESS ONLINE. Som medlem får du fri tillgång till träningspassen och coaching online. Ange koden PBERK8472W under "Mer" i appen Twiik för att följa vår träningskanal (medlem och ej medlem). För att få fri tillgång till passen, maila oss på info@famefitness.se så kommer du få en kod =)

  • Rengöring och hygien
  • Ökad frekvensen på städning, särskilt med fokus på de ytor som vanligen är i kontakt med händer (exempelvis träningsutrustning, handtag, kranar etc).
  • Säkerställda möjligheter till god handhygien
  • Gällande för samtlig personal är att vid uppvisande av minsta symptom eller osäkerhet gällande sjukdom kommer personen i fråga inte att befinna sig på någon av våra anläggningar
  • Om möjligt, byt om och duscha hemma
  • Om du inte vill eller kan träna så ta inspiration till träning där just du befinner dig genom vår fria online träning på F.A.M.E FITNESS ONLINE.
  • Om du känner minsta symptom på sjukdom eller är osäker – vänligen stanna hemma! 

Kraftfulla åtgärder för att säkra F.A.M.E´s framtid!
F.A.M.E har tvingats vidta kraftfulla åtgärder, för att säkerställa företagets framtida verksamhet. Vi uppskattar alla medlemmars stöd och vi tar oss igenom detta tillsammans! Att du fortsätter vara medlem hos oss i denna tid betyder mer än du tror och vi tackar för din förståelse för denna situationen kan innebära för dig! Behöver du på något sätt hjälp med din träning hemma eller på gymmet så finns vi här för dig! Vi har skapat online träning och coaching online, vi hjälper dig på distans så att du fortsätter att stärka din hälsa - vilket är extra viktigt i dessa tider!

Ta hand om varandra och fortsätt röra på er med oss via LIVE STREAMING klasser, med våra träningsprogram i appen, utomhus och besök gymmet men glöm inte boka din plats i appen! Tillsammans ska vi besegra detta! <3 

Bästa hälsningar, Silvia & Johnny med personal!

F.A.M.E Fitness Quality Club

-"Längta hit. Gå lycklig hem!"

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln