APRIL ERBJUDANDE

LIVE STREAMING SCHEMA START 23/11

Förutom att du kan träna med våra virtuella klasser i salen så finns det nu möjligheten att träna med oss online LIVE! Vi tänker på allt! Tidiga morgon pass - lunchpass - kvällspass och vi har 50 st platser till alla klasser via LIVE STREAMING och det vore superkul om du också vill vara med! Kanske dina arbetskamrater vill också hänga med på lunchpassen - det bjuder vi på (via din inloggning =), dvs alla tillsammans  på samma inloggning.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT DELTAGA:
Oavsett medlemskap hos F.A.M.E Fitness Quality Club så ingår alla LIVE streaming klasser i ditt abonnemang. Är du inte medlem än så välkommen att testa 14 dagar gratis och där efter kostar det 199 kr / mån för att bli Premium Club+ medlem och få tillgång till alla träningsprogram i vår träningskanal samt alla LIVE streaming klasser. Du kan avsluta när du vill och de 14 första dagarna är helt gratis!

Bli online medlem hos F.A.M.E Fitness Online - klicka här!
Är du in medlem på F.A.M.E Fitness Quality i Trelleborg idag och vill ändå bli medlem online och deltaga på våra streaming klasser samt få tillgång till alla träningsprogram samt coach online - då är du varmt välkommen att bli medlem på www.famefitness-online.se 

Vi ser mycket framemot denna utveckling i Corona pandemins tider, vilket gör att vi utvecklas i raketfart och tar vår verksamhet dit där vi redan för 6 år sedan började med digitalisering i vår verksamhet. Nu händer det! Vi är berädda och vi har verktygen och när pandemin är över så kommer även våra ordinaire LIVE klasser inne i salen att bli LIVE streamade.

START MÅNDAG 23/11 - LIVE STREAMING SCHEMA
Nu finns våra live streaming klasser i F.A.M.E's boknings app! För att deltaga, boka dig i appen, ladda ner Zoom och logga in 5 min innan klassen startar med koden samt vilken utrustning som behövs, står i appen på den klassen du vill deltaga i.

MÅNDAGAR
07:00 Funktionellt / Magdalena
11:30 Core Boll Mix / Silvia (start 30/11)
17:30 Tabata, 30 / Silvia

TISDAGAR
07:00 Funktionellt / Magdalena
17:30 Abs & Ass / Silvia
18:15 Klassisk Yoga / Silvia

ONSDAGAR
07:00 Funktionellt / Magdalena
18:30 Funktionellt / Magdalena

TORSDAGAR
07:00 Funktionellt / Magdalena
18:00 Dance Mix / Magdalena

FREDAGAR
07:00 Funktionellt / Magdalena
11:30 Core Boll Mix / Silvia

Har du frågor eller behöver hjälp med att logga in på Zoom - kontakta oss gärna på kundsjänst tfn: 0410-192 00 eller maila oss på info@famefitness.se 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln