APRIL ERBJUDANDE

"Nyårsraketen på gymkort" håller på att laddas....avbrott på hemsidan kan förekomma fram till Nyårsafton!

Som traditionellt släpper vi allatid "Nyårsraketen" på gymkort till riktigt grymma priser! 
På måndag 28/12 blir det offentligt vilka raketer det blir samt vilken PRISBOMB det blir! Raketerna släpps på Nyårsafton kl. 12 och varar t.o.m Nyårs dag kl. 23:59! Endast 10 st gymkort av varje finns - först till kvarn!

Passa på att köp ditt gym kort och var förberedd inför en nystart 2021 - starta ditt gymkort precis när du vill under 2021. Startar du omgående/snart har vi utökat våra villkor att du kan pausa* ditt medlemskap precis när som pga Corona situationen


*Ingår du i riskgruppen och kan visa intyg har du möjighet att frysa ditt medlemskap utan kostnad.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln