"Nyårsraketen på gymkort" håller på att laddas....avbrott på hemsidan kan förekomma fram till Nyårsafton!

Som traditionellt släpper vi allatid "Nyårsraketen" på gymkort till riktigt grymma priser! 
På måndag 28/12 blir det offentligt vilka raketer det blir samt vilken PRISBOMB det blir! Raketerna släpps på Nyårsafton kl. 12 och varar t.o.m Nyårs dag kl. 23:59! Endast 10 st gymkort av varje finns - först till kvarn!

Passa på att köp ditt gym kort och var förberedd inför en nystart 2021 - starta ditt gymkort precis när du vill under 2021. Startar du omgående/snart har vi utökat våra villkor att du kan pausa* ditt medlemskap precis när som pga Corona situationen


*Ingår du i riskgruppen och kan visa intyg har du möjighet att frysa ditt medlemskap utan kostnad.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln