F.A.M.E FITNESS SATSAR PÅ PADEL

Ursäkta röran - vi bygger om och satsar på Padel!

Som ett led i vår utveckling inom fitness, hälsa och välmående, passar vi på att bygga om vår klubb under pandemin och under nya restriktionstiden. Ombyggnaden beräknas stå klar senast v. 15. Vår verksamhet kommer att hålla öppet som vanligt med sedan tidigare, boka tid för gymträning och boka din plats till gruppträningen. 

Vår nya stora gruppträningssal håller just nu på att byggas upp till en 3-in-1 fitness sal med häftig belysning och ljudsystem med en "nattklubbs känsla", där du kan träna Open Gym/WOD-klasser, live gruppträning samt virtuell gruppträning med Les Mills koncept. Padel banan kommer att byggas där vår tidigare box och stora gruppträningssal har funnits. Priser och mer information till Padel träning kommer inom kort.

Vi ser mycket framemot en trevlig invigning av Padel banan och ett 10 års jubileum firande senare i vår / sommar när restriktionerna har lättats.

Varmt välkommen!
Bästa hälsningar, 

Silvia & Johnny med personal

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln