IMG_2949

GRUPPTRÄNING NÄR DEN ÄR SOM BÄST!

loading...

GRUPPTRÄNING LEDD AV VÅRA INSPIRERANDE INSTRUKTÖRER
NYHET!! Över 100 pass varje vecka erbjuds hos F.A.M.E FITNESS på vår nya anläggning från och med i höst i Trelleborg! Som medlem* på F.A.M.E FITNESS får du tillgång till alla våra instruktörsledda gruppträningspass, samt alla virtuella klasser.

På F.A.M.E FITNESS erbjuder vi ett utbud med koncepten från LES MILLS™, som är världens största leverantör av gruppträning, känt för sin kvalitet på både gruppträning och instruktörer. Vare sig du gillar kondition, styrka, yoga eller pilates så finns det något för dig. Förutom dessa LES MILLS™-klasser erbjuder vi även våra LIVE - klasser med eget koncept.
 
VIRTUELL GRUPPTRÄNING
F.A.M.E FITNESS är en av få friskvårdsanläggningar i Sverige som erbjuder virtuell gruppträning och vi kör över 100 virtuella träningspass och LIVE klasser varje vecka. Det betyder att du kan gå på gruppträning hos oss från klockan 05.15 på morgonen till klockan 23.45 på kvällen. Oavsett vilken tidpunkt på dagen du kommer till centret för att träna så finns det alltid ett virtuellt pass som är igång – tillgängligheten är oslagbar. Den virtuella träningen erbjuder olika klasser från LES MILLS™. Cykelbion erbjuder varierande spinningklasser på olika nivåer oavsett om du är nybörjare eller proffs. 
Vår virtuella gruppträning gör att du har möjlighet att träna vad du vill, när du vill.

Välkommen som medlem! Genom att gå på gruppträning ökar du dina chanser att träna mer regelbundet varje vecka.

*Medlemsskap med både gym & gruppträning.


STYRKA

BODYPUMP™
BodyPump™ är klassen för dig som vill bygga, styrka och forma kroppen. Det är en styrketräningsklass till musik som utmanar dig och gör dig starkare. Passar för dig som vill träna igenom hela kroppen under en timme. Med BodyPump™ är det lätt att komma igång och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat. Passlängd: 30 - 55 min

CXWORX™
Letar du efter en kort, intensiv träning som utmanar till att förbättra din träningsnivå och samtidigt stärker och tonar din kropp? Då är CXWORX™ det du behöver! Programmet fokuserar på musklerna i bålen (mage och rygg) och de muskler som binder samman överkropp med underkropp. Rörelserna är idealiska för att stärka mage och även rumpa, samtidigt som kroppen blir starkare och på så sätt bidra till att förebygga skador.

Passlängd: 30 min

F.A.M.E POWER SHAPE

... är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Klassen är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Programmet är enkelt gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat. Passtid: 55 min
 

F.A.M.E CORE & FLEX 30

Detta träningspass förbättrar din hållning och får dig att springa snabbare, lyfta tyngre, kasta längre. Ett riktigt bra träningspass för bålen! Här använder vi gummiband, viktplattor och stång. Balans, rörlighet och core training.

Passtid: 30 min


cardio

RPM®
är träning inomhus där du cyklar till energifylld musik som ger dig kraft att orka lite mer. Ge dig ut i terrängen med en inspirerande coach som leder dig och dina medcyklister på ett lopp fyllt av backar, raksträckor, bergstoppar, tidslopp och intervaller. 

Passtid: 30 eller 45 minuter.

F.A.M.E LADY STYLE
...är en dansklass med feminin känsla. Kondition under hela danspasset fylls kroppen med ny och härlig energi och äkta dansglädje! Klassen passar alla som älskar att dansa!
Passtid: 55 min


F.A.M.E TABATA

Ett högintensivt konditionspass som utmanar och utvecklar din styrka, kondition och uthållighet. Här jobbar du maxat i 20 sek och vilar i 10 sek.
Passtid: 45 min


SPINNING

Träningsformen för som passar för de med rehabiliteringsbehov eller för de som önskar gå ner i vikt - men glöm inte elitidrottaren. Spinning är en säker träningsmetod med låg belastningsrisk där hela kroppen tränas.
Passtid: 30 - 45 min
 

YOGA

F.A.M.E Y0GA
Hitta inre och yttre energi och harmoni, stressa av med ett psykiskt och fysiskt välgörande pass! Ett pass där vi tränar statisk och dynamisk styrka, balans, rörlighet och avslappning med meditation.

Passtid: 55 min

YINYOGA
...är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. Genom att balansera yin, vila, och yang, aktivitet, i livet i stort ökar vårt välbefinnande på alla plan.