IMG_2949

VI SÖKER LOKALER
Sveriges nya fitnesskedja etablerar sig först i Trelleborg och nu söker vi ännu fler lokaler i södra Sverige! Kanske har Du det vi söker? Vi är även intresserade utav övertagande av befintliga gymverksamheter. 

F.A.M.E FITNESS koncept gymkedja är framtidens nya populära boutique gym kedja i Sverige med det där lilla extra och med kunden i fokus! Boutique gymmen är mindre i yta, öppet dygnet runt och träning för alla. Våra nya boutique gym kommer att begränsas till 400 - 600 kvm och riktar sig till kunden som inte tycker om att träna på de stora gymmen. Vi har lyssnat på våra befintliga medlemmar och blivande medlemmar! Det är inte alla som känner sig bekväm att träna på stora anläggning, men vill fortfarande träna med kvalité - precis som F.A.M.E FITNESS levererar och står för!

Tipsa oss om lediga lokaler: info@famefitness.se 


VAD ÄR BOUTIQE GYM? HISTORIA BAKOM BOUTIQUE GYM
Vi inspireras utav NEW YORK´s stora framgång med boutique gym! Mindre gym, mer personligthet, unikt utbud och träning med kvalité!

Boutique gym är inte ett nytt fenomen. Uppväxten har ökat enormt i USA och England de senaste åren och trenden visar inga tecken på att sakta ned. Forskning publicerad av IHRSA visar att antal medlemmar i boutique gym dubblades från 21% 2013 till 42 % 2014. Vidare har Boutique-kedjorna öppnat nya klubbar med en ökning av 450 % per år sedan 2010, enligt den fitness-fokuserade investmentbyrån Piper Jeffray. Vi känner oss därför säkra på att intresset finns och att konceptet ligger helt rätt i tiden.
Boutique gym kan kännetecknas av en lite mindre yta med större fokus på en lyxigare inredning och en häftigare helhetsupplevelse. F.A.M.E FITNESS vilar sig på sina 4 hörnstenar:

F - fame
(berömmelse)
A - attraction (attraktion)
M - mindfulness (närvaro i nuet)
E - endless (i oändlighet)


VILL DU BLI LICENSTAGARE?
Drömmer du om att driva eget gym? Men vill ingå i ett färdigt inarbetat koncept? Kontakta VD, Silvia Nilsson Cickovska på silvia@famefitness.se för mer information.