8 ÅRS JUBILEUM-Återställd

PERSONLIG TRÄNARE SÖKES TILL VÅRT PT TEAM ONLINE SAMT PÅ GYMMET!

ÄR DU PERSONEN VI SÖKER?
Som en del av vårt PT-team i Trelleborg/Skåne, brinner du för att ge våra medlemmar träning och service i världsklass! Du har en välutvecklad social kompetens och sprider bra energier. 

Du kommer att ingå i vårt PT-team, där du blir coachad av din teamledare och får vägledning. Du ska triggas av att jobba mot uppsatta mål, passion av att driva ditt eget arbete samt att ta ansvar. Du måste ha passion för ditt yrke och stor förståelse för människors olika behov och möjligheter. Du får tillgång till vår nya PT ONLINE portal och kommer att ha full kontakt och coaching direkt till dina klienter och designa individuella träningsprogram till den enskilda så som i PT Small Group.

KRAV
- Lic. Personlig Tränare
- Tidigare arbete som Personlig Tränare är meriterande och tjänsten innebär varierande arbetstider inklusive kvällar och helger.

Intervjuer kommer att ske löpande. Eventuella frågor ställs till info@famefitness.se
Välkommen med din ansökan!

F.A.M.E FITNESS
 Quality Club


  • Det går även att maila dokument till info@famefitness.se. Fyll i anöskan här ovan först, sen skicka bifogade filer via mail eller skriv i detta meddelande fält. Mailar du, skiv "ANSÖKAN PT" i ämnesraden.