APRIL ERBJUDANDE

HAR DU SVÅRT MED ATT FÅ & SE DE RESULTAT DU ÖNSKAR? 
Är ditt mål viktminskning i fett eller öka i muskelvolym? Tappar du muskelmassa i din viktminskning? Boka tid för konsultation och kroppsmätning och få hjälp med dina mål och resultat.

HUR FUNGERAR INBODY?
InBody är den mest exakta verktyget när kroppskompositionen skall analyseras. Mätningarna med Inbody ger dig svaret när du vill se om du är på rätt väg mot dina målsättningar - oavsett om det är viktminskning, muskelbyggnad eller annat.

Med sin unika utformning och kompromisslös noggrannhet, erbjuder InBody en av de bästa kroppssammansättnings mätaren i världen. Resultatet från mätningarna är den mest exakta på marknaden och vetenskapliga studier visar att InBody i 98% av fallen, samma resultat som DEXA scan, som anses vara den mest exakta mätmetoden i  forskningssammanhang.

Inbody mäter direkt kroppens olika delar och det använder inte "standard" eller "atlet" -funktion, som är känd från andra märken. Du skriver in endast ålder och kön som inte anvädns i själva mätningen och får resultatet. Denna metod undviker användning av en serie matematiska formler för att uppskatta procentandelen av fett som andra märken 
är tvungna att använda.

Teknologin som används i apparten kallas "bioimpedansmätning" och metoden består av att skicka en liten växelström genom kroppen från åtta olika punkter och sedan det elektriska motståndet i kroppen mäts. Kroppen innehåller en stor mängd vatten och nivån av elektriskt motstånd, varierar beroende på mängden vatten i kroppen, och således sammansättningen av fett, muskel och benvävnad.

MÄTNING AV KROPPSSAMMANSÄTTNINGEN
- viktigt att gå ner i vikt på rätt sätt! Få kontroll över din kropp och mått
- muskler 
- kroppsfett 
- vätska
- inre bukfett
- mineraler
- proteiner
- muskel- & fett analys balanser (hö/vä etc.)
- m.m

PRIS
- 290 kr medlemspris hos F.A.M.E FITNESS
- 390 kr ej medlem
- 4 klippkort 995 kr (giltigt i 12 mån)
( 30 minuter konsultation ingår)BOKA TID ONLINE >>
 

HOS F.A.M.E FITNESS MÄTER DU DIG PÅ INBODY 570!