Medlemskapet SENIOR FLEX 60+ gäller för dig som är fr. ålder 60+

F.A.M.E FITNESS erbjuder vi mycket förmånliga träningskort för dig som är senior. Du kan välja att betala ditt medlemskort genom vår autogirotjänst, dvs en månadsvis betalning den 27-29:e varje månad eller genom att betala hela årsbeloppet i förskott.

EN MÖTESPLATS
Passa på att träffa dina vänner på träningen! En plats för välbefinnande och gemenskap.


VARFÖR ÄR DET SÅ BRA ATT TRÄNA OAVSETT ÅLDER?
Oavsett hur gammal du är och om du inte har tränat tidigare i ditt liv reducerar och förebygger träning åldersrelaterade fysiska och psykiska förändringar. Män och kvinnor kan mycket högt upp i åren förbättra såväl kondition och uthållighet som balans, styrka och rörlighet. Konditionsträning kan påverka riskfaktorer för hjärt- och kärlsjukdom. Styrketräning leder till ökad muskelmassa och muskelstyrka samt en förbättrad funktionsförmåga.
Fysisk aktivitet och träning påverkar också benmassa, balans, koordination och rörlighet. Forskningen är entydig: Det är ALDRIG FÖR SENT att börja träna. Och oavsett ålder ger träning goda hälsovinster.

PRIS SENIOR 60+

Månadsavgift: 199 kr/mån, ingen bindningstid!
Medlemsavgift tillkommer med 200 kr
Startavgift: 290 kr. Går ej att kombinera med andra erbjudande.
Avtalet är löpande med 3 månaders uppsägningstid.

Årskort 12 mån kontant: 2.995 kr

I MEDLEMSKAPET INGÅR
Styrketräning, konditionsträning och gruppträning mellan kl. 05:00 - 17:00 vardagar samt helger. Gäller endast på Trelleborgs klubben.