Varmt välkommen till vår unika cykel sal! En unik träningsupplevelse! Framtidens träningskoncept, virtuell träning!
Vi erbjuder cykelpass från tidig morgon till sen kväll (05:00 - 24:00) 7 dagar i veckan! Fantastiska möjligheter!

Spinning
 passar både nybörjare och veteraner eftersom konditionsträningen sker på individuell nivå. Passen varierar mellan sittande och stående positioner samt med olika typer av motstånd.
Oavsett om du är nybörjare eller veteran passar Spinning för alla. Passet inleds alltid med uppvärmning och följs därefter av enkel konditionsträning. Med hjälp av en liten ratt på cykeln kan du själv reglera hur hårt motstånd du vill ha.
Cyclingpassens upplägg kan grunda sig i längre pulstoppar såväl som en jämnare intensitetsnivå och du cyklar i både sittande och stående positioner. 

INTE BARA CYKELSAL
Det som är schema lagt får lov att bytas ut mot ett annat program, samt välja valfri release. Det finns 4 st reaser per program, samt 30/45/55 minuters program att välja mellan. Kombinera gärna! Där det inte finns något pass schema lagt (ex mellan kl. 12:00-15:00) menas DROP-IN! Det innebär du som kund kan komma när du vill och köra ett valfritt pass i mån av ledigt i salen eller tillsammans med andra medlemmar. Känn dig fri till att välja program själv! Fullt utbud från Les Mills.

 F.A.M.E FITNESS erbjuder vi ett utbud med koncepten från LES MILLS™, som är världens största leverantör av gruppträning, känt för sin kvalitet på både gruppträning och instruktörer. Vare sig du gillar kondition, styrka, yoga eller pilates så finns det något för dig. Förutom dessa LES MILLS™-klasser erbjuder vi även våra LIVE - klasser med eget koncept.
 
VIRTUELL GRUPPTRÄNING
F.A.M.E FITNESS är en av få friskvårdsanläggningar i Sverige som erbjuder virtuell gruppträning och vi kör över 100 virtuella träningspass och LIVE klasser varje vecka. Det betyder att du kan gå på gruppträning hos oss från klockan 05.00 på morgonen till klockan 23.45 på kvällen. Oavsett vilken tidpunkt på dagen du kommer till centret för att träna så finns det alltid ett virtuellt pass som är igång – tillgängligheten är oslagbar! Den virtuella träningen erbjuder olika klasser från LES MILLS™. Cykelbion erbjuder varierande spinningklasser på olika nivåer oavsett om du är nybörjare eller proffs. 
Vår virtuella gruppträning gör att du har möjlighet att träna vad du vill, när du vill!

Välkommen som medlem!
Genom att gå på gruppträning ökar du dina chanser att träna mer regelbundet varje vecka.