WORKOUT ANYTIME AT THE BIG SCREEN!

VIRTUELLA  GRUPPTRÄNING - FRAMTIDENS TRÄNINGSKONCEPT!

VIRTUELL GRUPPTRÄNING
F.A.M.E FITNESS är en av få friskvårdsanläggningar i Sverige som erbjuder virtuell gruppträning och vi kör över 200 virtuella träningspass varje vecka. Det betyder att du kan gå på gruppträning hos oss från klockan 04:30 på morgonen till klockan 23:55. Oavsett vilken tidpunkt på dagen du kommer för att träna så finns det alltid ett virtuellt pass som är igång – tillgängligheten är oslagbar! Den virtuella träningen erbjuder olika klasser från LES MILLS och Intelligent Cycling. 

Vår virtuella gruppträning gör att du har möjlighet att träna vad du vill, när du vill!
Det som är schema lagt får lov att bytas ut mot ett annat program, samt välja valfri release. Det finns 4-6 st olika realser per program, samt 15/20/30/45/55 minuters program att välja mellan. Kombinera gärna! Där det inte finns något pass schema lagt (ex mellan kl. 12:00-15:00) VALFRITT PASS. Det innebär du som kund kan komma när du vill och köra ett valfritt pass i mån av ledigt i salen eller tillsammans med andra medlemmar. Känn dig fri till att välja program själv! 

På F.A.M.E Fitness Quality Club erbjuder vi ett utbud med koncepten från LES MILLS™, som är världens största leverantör av gruppträning, känt för sin kvalitet på både gruppträning och instruktörer. Vare sig du gillar kondition, styrka, yoga eller pilates så finns det något för dig. Genom att gå på gruppträning ökar du dina chanser att träna mer regelbundet varje vecka.

VARMT VÄLKOMMEN!

F.A.M.E FITNESS QUALITY CLUB!

- "Längta hit. Gå lycklig hem!"

BODYPUMP

BODYBALANCE

CXWORX

GRIT

BODYCOMBAT

SH´BAM

RPM

INTELLIGENT CYCLING

THE JOURNEY