8 ÅRS JUBILEUM-Återställd

PT SMALL GROUP "WEIGHT LOSS"

PT Small Group "WEIGHT LOSS" - PT Small Group "WEIGHT LOSS", kursstart 8/8

Ord. pris:
5 767 kr
Rea:
2 395 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
8 ggr
Du sparar:
3 372 kr (58%)
Antal:
Inactive
KURSSTART TORSDAG 8/8 KL. 18:30
Nu är Träningskonsult Silvia Nilsson Cickovska tillbaka! I augusti är PT Small Group "WEIGHT LOSS" åter i vårt utbud! Första kursstart 8/8.

SÄTT DINA MÅL! SÄTT IGÅNG! TA DIG I MÅL!

Drömmer du om att gå ner de där extra kilona som envist biter sig kvar? Har du problem att uppnå dina mål? Önskar du få snabbare resultat med din träning? Då kan PT Small Group "WEIGHT LOSS" - kursen vara något för dig!

Det är roligare att träna tillsammans!
Samla ihop vänner, kollegor eller träningskompisar och dela på en personlig tränare. Med PT Small Group "WEIGHT LOSS", får du möjlighet att uppnå dina resultat genom härlig motivation och energi i en dynamisk träning i liten grupp med träningskonsult Silvia Nilsson Cickovska. 
Kursstart 8/8 , boka dig i tid, med reservation för fullbokat vid kurrstart! Det kommer att bli riktigt kul och utmanande för våra klienter!

I KURSEN INGÅR:
- 8 st PT träningar i grupp torsdagar kl. 18:30 med träningskonsult Silvia Nilsson Cickovska
- 2 st kroppsmätningar & individuell konsultation (v. 1 samt v. 4. Vid bokning kommer du att få en länk där du bokar in din första konsultation och kroppsmätning till veckan innan kursstart).
- Träningsschema för hela perioden
- Obegränsad online coaching mån-fre under perioden.
- Fri tillgång till all träning på F.A.M.E FITNESS under perioden.
- Samt fri träning på F.A.M.E FITNESS även för icke medlemmar under perioden.
Kursansvarig: Träningskonsult Silvia Nilsson Cickovska.

PRIS
2.395 kr
(värde för 5.767 kr)

Begränsade platser, max 6 st per grupp.
Boka nu, välj fakturan och betala i slutet av juli. Fakturan skickas via e-post till dig med förfallodag 31/7. Det går även att betala med Swish och VISA/MASTERCARD vid bokning. Senast avbokning 14 dagar innan kursstart vid förhinder, därefter är anmälan bindande och debiteras.

- "DET ÄR JAG SOM ÄR DIN PERSONLIGA TRÄNARE!"
Jag har haft möjligheten att träna en mängd kunder med olika behov, med en och samma passion – att förbättra deras tillstånd. Jag har mer än 35 års erfarenhet inom träning och 9 st licenser. Jag levererar träning med kvalité!
 
Genom åren har jag blivit vass på att få nybörjare att komma igång och älska träning, att koppla ihop träning, kost och mental balans, på att ge en motivationsskjuts mot högre träningsmål. Jag går all in när jag tar mig an en ny klient och jag förväntar mig detsamma av dig. 

Jag ger dig all min kunskap, min erfarenhet och min passion och du levererar målmedvetenhet och mental närvaro. Du är beredd på att jobba hårt och tänker inte backa vid minsta motstånd. Vi jobbar långsiktigt med träning, kost och balans i livet, där alla delar är lika viktiga. Tränar du med mig så förutsätter jag att du även äter bra och tar hand om dig i övrigt.
Tillsammans kommer vi att lyckas att nå Dina mål!

/ Silvia Nilsson Cickovska
Grundare & Träningskonsult hos 
F.A.M.E FITNESS 
Kontakt: silvia@famefitness.se 
Tfn: 0762-334069