BETALNING & LEVERANS

BETALNINGSVILLKOR
Vi erbjuder kortbetalning VISA/MASTERCARD, fakturabetalning, delbetalning (autogiro), samt Swish.


Alla innehavare av betalkort kan komma att genomgå validering och godkännande av både kortutgivaren och oss för att upprätthålla säkerheten och förhindra bedrägerier.

KORTKÖP
Kortköp är kostnadsfritt att betala med i både vår webshop och i receptionen/kassan.

AUTOGIRO
Delbetala ditt årskort med autogiro, enkelt och smidigt! Månadsbeloppet på det årskort du har valt, dras automatiskt från ditt konto 27-30:e varje månad, beroende på hur helgdagar faller in, oftast den 28:e i varje månad. Startavgift tillkommer. Se prislista för aktuella avgifter just nu. Årskort med autogiro är löpande med respektive bindningstid (se ditt avtal.) Detta betalningsalternativ har 3 månaders uppsägningstid efter bindningstidens slut.

SWISH BETALNING
Enkelt och smidigt, samt kostnadsfritt för dig som kund att betala med. Vårt Swish nummer är 123 553 24 11 (Träningmedkvalité Sverige AB) Swish betalning fungerar i både vår webshop och i kassan/receptionen.

FAKTURA
Väljer du faktura så skapas denna så snart ditt köp är godkänt av oss. På standardfakturan gäller 14 dagars betalning från det att fakturan skapats, faktura avgift tillkommer med 75 kr. Din faktura skickas via e-post till den e-postadress du angivit vid köptillfället. Har du valt en kampanjfaktura tillkommer den fakturaavgift som visas i kassan.

LEVERANSVILLKOR
Webshopen är öppen alla dagar hela året. Är du medlem sedan tidigare och fyller på/köper nytt gymkort, aktiveras ditt köp direkt när betalning har skett. Om du är ny kund och köper gymkort via vår hemsida, behöver du besöka oss personligen på våra bemannade öppettider för att hämta ditt personliga passér kort. Har du inte möjlighet att komma på våra bemannade tider, finns det möjlighet att beställa hemskickat i rekommenderat brev, 85 kr tillkommer för postens avgifter.

Har du frågor kring våra betal- och leveransvillkor, kontakta oss gärna på info@famefitness.se


JURIDISK FÖRETAGSINFORMATION
Träningmedkvalité Sverige AB
Org:nr 559087-6818
Besöksadress: Maskingatan 43, 231 66 Trelleborg
Postadress: Lokgatan 6, 233 33 Svedala

Tfn: 0410 - 192 00
E-mail: info@famefitness.se 
Hemsida: www.famefitness.se